Herom Adventure Games

Lasergame, paintball, glowinggolf, Escaperoom, Klimwand

Lasergame


 


 HEROM biedt: lasergame. Bij ons kun je lasergamen indoor met blacklight en outdoor spelen verschillende spelvarianten. Zo kun je iedere keer een compleet nieuwe spel spelen

 

De lasergames uitrusting

Wij maken gebruik van lasergames uitrustingen die speciaal ontwikkeld zijn een actief spel waarbij u geen hinder ondervindt van vest. De lasergame guns zijn voorzien van sensoren. waarop u gehit kunt worden. De uitrustingen kunnen zowel in de regen en in het volle daglicht gebruikt worden. Ontwikkeld door het Amerikaanse leger, bestaat een uitrusting uit een professioneel lasergames wapen. Het wapen heeft een bereik van 40 meter, geeft de speler feedback door middel van verschillende geluiden, is lichtgewicht en gemakkelijk de bedienen.

Je kunt iedere dag lasergame spel boeken, maar u dient wel te reserveren vooraf en minimaal 48 uur voor aanvang

Geschikt voor jong én oud

Lasergamen zowel binnen als in de  buitenlucht is geschikt voor jong en oud. Wij bieden  arrangementen aan voor uw kinderfeestje voor kids vanaf 7 jaar, maar hebben ook speciale lasergames arrangementen voor volwassenen. De missies en opdrachten die we per groep aanbieden verschillen dan ook.