Herom Adventure Games

Lasergame, paintball, glowinggolf, Escaperoom, Klimwand

Glowingolf

 

 Voor jouw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, familiefeest of kinderfeest is midgetgolf met blacklight of klompgolf buiten bij Herom in Giethoorn een belevenis. Glow in the dark golf met blacklight indoor is spannend en in teamverband of individueel te spelen.

Heeft u al eens midgetgolf met blacklight gespeeld?

Glow in the dark golf is een nieuw concept in Nederland. U speelt midgetgolf in het donker waarbij verlichting met blacklight zg UV licht de banen, en wanden verlicht worden en voor speciale sfeer zorgen. U moet met de stick de blacklight bal in de hole putten. Blacklight midgetgolf kan worden gespeeld door jong en oud en is daarom het perfecte (familie-) uitje in Giethoo

Midgetgolf baan met blacklight

Onze locatie kenmerkt zich door een prachtige Blacklight midgetgolf baan met een professionele accommodatie en leent zich uitstekend voor een compleet verzorgd dagje uit. Bij Herom kunt u genieten van gastvrijheid waarbij u ook geheel in stijl uw dagje Giethoorn kunt beleven.


Klompgolf

Klompgolf speelt u met 2 personen og meer. U krijgt een klomp aan een stok en een grote leren bal die u van hole naar hole slaat. De holes zijn gemarkeerd door een vlag. De holes hebben hindernissen en zijn op avontuurlijke wijze aangelegd. Bijvoorbeeld een hole in een brug, een hole in een boom, een mand of autoband.

Bij iedere slag is een andere persoon aan de beurt. De winaar is die gene die de meeste aantal ballen in de hole geslagen heeft. Ook als team kun je winnen! Een team heeft gewonnen als de het parcour heeft afgelegd in de minst aantal slagen. 

  1. Indoor Glow midgetgolf of Outdoor klompgolf
  2. Betaalbaar vanaf 5,00 p.p. spelduur is circa 50 tot 70 minuten
  3. U krijgt scorelijst, bal en stick per team van 2 tot 6 spelers om te gaan spelen

 
 

 

Disclaimer deze website is grote zorgvuldigheid samengesteld, maar aan de inhoud van de website geen rechten kunnen worden ontleend.