Herom Adventure Games

Lasergame, paintball, glowinggolf, Escaperoom, Klimwand

Fluisterboot huren

Bootverhuur 
Ontdek het Hollandse Venetië, Giethoorn en het Natuurgebied De Wieden in een zgn. fluisterbootje. Onze open punterbootjes zijn voorzien van een electro motor 
Een motorbootje is het ideale vervoermiddel om de rustieke omgeving te verkennen EN varen zonder zorgen. 

U krijgt vooraf uitleg over de zeer eenvoudig bedienbare motor en de te varen route. Met behulp van de gedetailleerde vaarkaart vindt u zeker de weg terug.

Onze boten zijn zeer stabiel loyds gekeurd en hebben 3 banken met rugleuning voor comfortabel varen: omkiepen is zeker niet mogelijk. Het water in de grachten en het meer is slechts 1 meter diep zodat een huurbootje ook zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Een kinderwagenbak, buggy of maxi-cosi kan op de bodem van de boot staan. Voor een comfortabelere zit kunt u kussens bijhuren.

 .


De 2-uurs boottocht is de uitgebreide dorpstocht; We hebben ook een puzzelvaartocht als u met een groep een wedstrijd element willen toevoegen aan uw vaarroute.  U kunt de fluisterboot ook voor een hele dag huren.eventueel uw eigen pickncik meenemenvoor picknick op het eilandje of door ons de pickncik laten verzorgen.

Reserveren is mogelijk

Fluistersloep

Max. 10 personen

Onze Pontoonboot is rolstoeltoegankelijk zodat je ook zelfstandig onderweg van en aan boord kunt komen
Met comfortabele kussenset
Benzine motor, besturing met consolestuur
De kapitein stoel kan makkelijk verwijdert worden, zodat een rolstoel gebonden persoon ook zelf achter het stuur plaats kan nemen
De pontoonboot is voor iedereen te huur, vaarbewijs is niet nodig. BBQ kan mee op de boot.Met deze boot kunt u niet door de dorpsgracht varen Dit is een bredere en stabiele boot voor het ontdekken van de Wieden-Weerribben, dwarsgracht , beltschutsloot, giethoornse meer blokzijl, muggenbeet, kalenberg en de beulakerwijde.

Bootverhuur prijs

Starttarief prijs per uur per boot is 17,50 euro, borgsom voor de boot is 150 euro, dit is ook uw eigen risico bijdrage in geval van schade. Boten die na 18 uur worden ingeleverd worden dubbel tarief berekend.

  1. Ruime boten met rugleuning
  2. Betaalbaar vanaf 17,50 euro per uur
  3. GPS of Puzzeltochten beschikbaar en speciale groepsprijzen voor 20 personen of meer