Bootverhuur
Ontdek het Hollandse Venetië, Giethoorn en het Natuurgebied De Wieden in een zgn. fluisterbootje. Onze open punterbootjes zijn voorzien van een stille benzine motor
Een motorbootje is het ideale vervoermiddel om de rustieke omgeving te verkennen EN varen zonder zorgen. Vooral in het drukke seizoen blijf je heerlijk varen met onze motorboot met een electroboot zal de boot aan het einde van de dag steeds langzamer en langzaaaaamer varen.

U krijgt vooraf uitleg over de zeer eenvoudig bedienbare motor en de te varen route. Met behulp van de gedetailleerde vaarkaart vindt u zeker de weg terug.

Onze boten zijn zeer stabiel loyds gekeurd en hebben 3 banken met rugleuning voor comfortabel varen: omkiepen is zeker niet mogelijk. Het water in de grachten en het meer is slechts 1 meter diep zodat een huurbootje ook zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Een kinderwagenbak, buggy of maxi-cosi kan op de bodem van de boot staan. Voor een comfortabelere zit kunt u kussens bijhuren.

In de boot bevinden zich voldoende brandstof om 2 dagen te varen.

Besturing van de boot gaat via de motorhendel of met een stuurwiel. Het verschil is dat je een stuurwiel voor je hebt en niet in tegenovergestelde richting hoeft te sturen; bootjes met een stuurwiel worden in het algemeen als makkelijker bestuurbaar ervaren.

De 2-uurs boottocht is de uitgebreide dorpstocht; om ook het hele natuurgebied te bevaren inclusief de dorpsroute heeft u 3 uur huur nodig. Met een hele dag huur vaart u behalve door het centrum naar Dwarsgracht en het gehucht Jonen.

Reserveren is mogelijk

Pontoonboot

Max. 14 personen

Onze Pontoonboot is rolstoeltoegankelijk zodat je ook zelfstandig onderweg van en aan boord kunt komen
Met comfortabele kussenset
Benzine motor, besturing met consolestuur
De kapitein stoel kan makkelijk verwijdert worden, zodat een rolstoel gebonden persoon ook zelf achter het stuur plaats kan nemen
De pontoonboot is voor iedereen te huur, vaarbewijs is niet nodig. BBQ kan mee op de boot.

Bootverhuur prijs

Starttarief prijs per uur per boot is 17,50 euro, borgsom voor de boot is 150 euro, dit is ook uw eigen risico bijdrage in geval van schade. Boten die na 18 uur worden ingeleverd worden dubbel tarief berekend.

  1. Ruime boten met rugleuning
  2. Betaalbaar vanaf 17,50 euro per uur
  3. GPS of Puzzeltochten beschikbaar en speciale groepsprijzen voor 20 personen of meer